Esküvői szerződés

esküvőszervezés árak

A legfontosabb dolog az esküvőszervezés folyamán az esküvői szerződés – Legszebb Esküvős Tippek Nr. 1. 

Esküvői szerződés – kösd meg mindenkivel!

Mindig, mindenkivel kössetek esküvői szerződést! A helyszínetekkel  és az összes többi szolgáltatóval is. Legyen írásba foglalva minden részlet. Az esküvői szerződés tartalmazza,  hogy mit vállalt a szolgáltató, mennyiért vállalta, mik a határidők, illetve minden egyéb dolog, amiben szóban megállapodtok.

 Nagyon fontos, hogy a fizetési feltételeket, a módosítási és lemondási feltételek is tartalmazza az esküvői szerződés. Ez a két utóbbi a 2020-as évben különösen fontos, hiszen ha le volt tisztázva már az elején, hogy milyen feltételekkel tudjátok módosítani a dátumot, vagy ne adj Isten lemondani az esküvőt, akkor sok idegeskedést és vitát spóroltatok meg magatoknak.

Ha sajnálatos módon időpont módosításra szorultok, akkor ebben a cikkemben hasznos segítséget találtok arra, hogy hogyan szervezzük át az esküvőnket 10 lépésben. 

Az esküvői szerződés átolvasására mindig hagyjatok magatoknak elég időt, alaposan nyálazzátok át és ha bármit nem értetek, kérjétek  meg nyugodtan a szolgáltatót, hogy magyarázza el nektek. Ha valamivel nem értetek egyet, vagy szerintetek valamit nem tartalmaz az esküvői szerződés, kérjétek meg a szolgáltatót, hogy módosítson rajta. Utólag már ezt nem tehetitek meg.

Amennyiben úgy érzitek, hogy segítségre szorultok az esküvői szerződés vagy bármilyen más esküvőszervezéssel kapcsolatos kérdés kapcsán, lépjetek velem kapcsolatba itt, és egy esküvői villámkonzultáció keretein belül tisztázzuk a kérdéseiteket, félelmeiteket!