Esküvői szerződés

Balázs-Szűcs Zsuzsanna

Balázs-Szűcs Zsuzsanna

esküvői szerződés

A legfontosabb dolog az esküvőszervezés folyamán az esküvői szerződés – Legszebb Esküvős Tippek Nr. 1. 

Kösd meg mindenkivel!

Mindig, mindenkivel kössetek esküvői szerződést! A helyszínetekkel  és az összes többi szolgáltatóval is. Legyen írásba foglalva minden részlet. A szerződés tartalmazza,  hogy mit vállalt a szolgáltató, mennyiért vállalta, mik a határidők, illetve minden egyéb dolog, amiben szóban megállapodtok.

 Nagyon fontos, hogy a fizetési feltételeket, a módosítási és lemondási feltételek is tartalmazza az szerződés. Ez a két utóbbi a 2020-as évben különösen fontos, hiszen ha le volt tisztázva már az elején, hogy milyen feltételekkel tudjátok módosítani a dátumot, vagy ne adj Isten lemondani az esküvőt, akkor sok idegeskedést és vitát spóroltatok meg magatoknak.

Ha sajnálatos módon időpont módosításra szorultok, akkor ebben a cikkemben hasznos segítséget találtok arra, hogy hogyan szervezzük át az esküvőnket 10 lépésben. 

A  szerződés átolvasására mindig hagyjatok magatoknak elég időt, alaposan nyálazzátok át és ha bármit nem értetek, kérjétek  meg nyugodtan a szolgáltatót, hogy magyarázza el nektek. Ha valamivel nem értetek egyet, vagy szerintetek valamit nem tartalmaz az esküvői szerződés, kérjétek meg a szolgáltatót, hogy módosítson rajta. Utólag már ezt nem tehetitek meg.

Nagyon fontos, hogy mielőtt aláírnátok a megállapodást a helyszínnel, vagy a szolgáltatókkal, senkinek ne adjatok foglalót. Sok helyszín csinálja azt, hogy előre elkéri a foglalót, de a szerződést csak később akarja megkötni a párral. ILYEN NE TEGYETEK, mert utólag változtathat a feltételeken, de ti már a kifizetett foglaló miatt nem léphettek vissza!

Amennyiben úgy érzitek, hogy segítségre szorultok a szerződés vagy bármilyen más esküvőszervezéssel kapcsolatos kérdés kapcsán, lépjetek velem kapcsolatba itt, és egy esküvői villámkonzultáció keretein belül tisztázzuk a kérdéseiteket, félelmeiteket! esküvői 

Hasonló cikkek

esküvőre DJ
Balázs-Szűcs Zsuzsanna

Esküvőre DJ vagy zenekar?

Sokszor az okozza a legnagyobb fejtörést az esküvőszervezés során, hogy az esküvőre Dj – t kérjen-e fel a pár, vagy inkább egy zenekar játssza a