Esküvői szerződés

A legfontosabb dolog az esküvőszervezés folyamán az, hogy kössetek esküvői szerződést mindenkivel!

Legszebb Esküvős Tippek Nr. 1. 

Mindig, mindenkivel kössetek esküvői szerződést! A helyszínetekkel  és az összes többi szolgáltatóval is. Legyen írásba foglalva minden részlet. Legyen benne az esküvői szerződésben hogy mit vállalt a szolgáltató, mennyiért vállalta, mik a határidők, illetve minden egyéb dolog, amiben szóban megállapodtok.

 Nagyon fontos, hogy a fizetési feltételek is kerüljenek bele, illetve a módosítási és lemondási feltételek is. Ez a két utóbbi a 2020-as évben különösen fontos, hiszen ha le volt tisztázva már az elején, hogy milyen feltételekkel tudjátok módosítani a dátumot, vagy ne adj Isten lemondani az esküvőt, akkor sok idegeskedést és vitát spóroltatok meg magatoknak. Ha sajnálatos módon időpont módosításra szorultok, akkor ebben a cikkemben hasznos segítséget találtok arra, hogy hogyan szervezzük át az esküvőnket 10 lépésben. 

A szerződést mindig alaposan olvassátok át. Hagyjatok magatoknak erre időt, és ha bármit nem értetek, kérjétek  meg nyugodtan a szolgáltatót, hogy magyarázza el nektek. Ha valamivel nem értetek egyet, vagy szerintetek hiányzik bármi az esküvői szerződésből, kérjétek meg a szolgáltatót, hogy módosítson rajta. Utólag már ezt nem tehetitek meg.