Rólam

Ki vagyok én? 

Balázs-Szűcs Zsuzsanna, ESKÜVŐFÜGGŐ…Mindegy, hogy kinek az esküvőjéről van szó, ha meghallom az ESKÜVŐ szót, nekem azonnal beindulnak az agytekervényeim. Helyszíneken, színeken, dallamokon, hangulatokon és apró pici finom kis részleteken kezdek el rögtön fantáziálni!

Több, mint 7 évig volt szerencsém esküvőkkel foglalkozni, mint esküvő-, és rendezvényszervező egy állóhajón működő budapesti étteremben. Ez alatt az idő alatt rengeteg különféle ötlettel, elképzeléssel, kívánsággal találkoztam, mert persze minden párnak mást jelentett az álomesküvő…. Volt, aki pompázatosat akart, volt aki szerényet, volt aki harsányat, volt aki halványat, volt aki 150 főset és volt aki csak 2 tanúval jött…

De ami közös volt mindegyikben: azt szerették volna, hogy az övék legyen a LEGSZEBB!!!!.

Én ebben szeretnék segíteni Nektek kedves Menyasszonyok és Vőlegények, hogy (számotokra) a Tiétek legyen a legmeghittebb, legkülönlegesebb, legötletesebb, a LEGSZEBB ESKÜVŐ!

Az állóhajón eltöltött éveknek a babavárás vetett véget, de a babázás mellett is az életem része maradt a szervezés, az esküvők világa. Egyre több barátnő, ismerős kért meg, hogy segítsek az esküvőjük megszervezésében, majd ajánlások útján már ismeretlenek is engem bíztak meg ezzel a fantasztikus feladattal. Így lettem én esküvőszervező.

Örömmel töltene el, ha a Ti nagy Napotok megszervezésében is részt vehetnék, és a segítségemmel közösen összehoznánk a lehető LEGSZEBB ESKÜVŐT!

Balázs-Szűcs Zsuzsanna (Zsu)