MIBEN TUDOK SEGÍTENI AZ ESKÜVŐSZERVEZÉS SORÁN?

Amiben csak szeretnétek… Ha kell, mindenben a nullától kezdve egészen az esküvő legvégéig. Ha nem kell, akkor csak az esküvőszervezés bizonyos részleteiben, úgy mint:

villámkonzultáció

Teljeskörű Esküvőszervezés

Esküvőszervezés a legelejétől a legvégéig. Már a szervezési időszak alatt is végig mellettetek vagyok, leveszem a vállatokról a stresszt, segítek a legjobb szolgáltatók kiválasztásában, de meghagyom Nektek a tervezéssel járó örömteli pillanatokat. Az esküvő napján is biztos kezekben tudhatjátok magatokat, hiszen a legelső perctől kezdve az utolsó programpontig veletek leszek.

Esküvői koordináció

Ha az esküvőszervezéshez nem kértek segítséget, de úgy érzitek, hogy az esküvő napján szükségetek lenne egy profi segítőre, aki a háttérből koordinálja a feladatokat és felelős azért, hogy ez előre közösen megírt részletes forgatókönyv alapján tartsa az ütemtervet, akkor erre van szükségetek. Kiegészíthető opcionálisan esküvői tanácsadásokkal

Esküvői tanácsadás

Amennyiben magatoknak szervezitek az esküvőt, de menet közben megakadtok és szükségetek lenne hatékony segítségre egy profi esküvőszervezőtől, akkor érdemes igénybe venni az esküvői tanácsadást. Ez egy 2 órás személyes vagy online találkozó, ahol átfogóan, részletesen és személyreszabottan segítek az összes felmerülő kérdésetekben.

Esküvői villámkonzultáció

Ez egy rövid, 45 perces konzultáció, amely akkor lehet a számotokra a legjobb választás, ha egy bizonyos témában kell gyors esküvőszervezői tanács. Az esküvői helyszínes múltamnak köszönhetően különösen hatékonyan tudok segíteni esküvői helyszínekkel, helyszínek árazásával, kiválasztásával, cateringgel, rejtett költségekkel kapcsolatos kérdésekben.

MIKOR ÉRDEMES MINDENKÉPPEN EGY ESKÜVŐSZERVEZŐ SEGÍTSÉGÉT KÉRNI?

esküvőszervező

ESKÜVŐSZERVEZÉS SZOLGÁLTATÁSAIM

esküvőszervezés

Egy esküvő megszervezése csak elsőre tűnhet egyszerűnek, de ha jobban belegondolunk, ez egy nagyon összetett feladat, amely rengeteg kutatást, és még annál is több döntést igényel.  Amellett, hogy hónapokig, sőt akár egy-másfél évig is eltarthat az esküvőszervezés, valószínűleg eddigi életetek legnagyobb költségvetésű rendezvénye lesz az esküvő, aminél nagyon nem mindegy, hogy egy-egy szolgáltatót mi alapján választjátok ki. Semmiképpen nem szabad kapkodni, alaposan át kell gondolni minden döntést, és eközben ha elakadtok, jól jöhet egy kis segítség. Az, hogy milyen mértékben van szükségetek segítségre, azt Nektek kell eldöntenetek. Az alábbiakban leírom, hogy én miben tudok a segítségetekre lenni:

TELJESKÖRŰ ESKÜVŐSZERVEZÉS

A teljeskörű esküvőszervezés legfőbb állomásai, azaz én feladataim:

Esküvőszervezés a legelejétől a legvégéig. Már a szervezési időszak alatt is végig mellettetek vagyok, leveszem a vállatokról a stresszt, segítek a legjobb szolgáltatók kiválasztásában, de meghagyom Nektek a tervezéssel járó örömteli pillanatokat. Az esküvő napján is biztos kezekben tudhatjátok magatokat, hiszen a legelső perctől kezdve az utolsó programpontig veletek leszek.

A Nagy Nap: 

Az esküvőtök napján reggeltől a rendelkezésetekre állok egészen addig, amíg szükség van rám. Végigkísérlek Titeket életetek legszebb napján, és mindent megteszek annak érdekében, hogy minden gördülékenyen menjen. Koordinálom a szolgáltató kollégákat, egyeztetek a helyszín szervezőjével, elvégzem az utolsó simításokat, mindent ellenőrzök. Nektek aznap csakis azzal kell foglalkoznotok, hogy kiélvezzétek az esküvő minden egyes pillanatát! 

Magyarul és angolul állok rendelkezésetekre! 

ESKÜVŐI KOORDINÁCIÓ

Mit is takar az esküvői koordináció?

Az esküvői koordináció szolgáltatást akkor érdemes választani, ha úgy érzitek, hogy kelleni fog valaki az esküvő napján, akire végig számíthattok. Aki nem egy rokon vagy barát, hiszen ők aznap éppúgy, mint Ti megérdemlik, hogy minden percét kiélvezzék a napnak. Aki tisztában van az esküvő menetével, akihez fordulhatnak az általatok felkért szolgáltatók a kérdéseikkel, aki megoldja az esetlegesen felmerülő problémákat. 

Biztonságot ad, ha van valaki a háttérben, aki aznap csak azzal foglalkozik, hogy minden a Ti terveitek szerint menjen, aki szól ha indulni kell, szól, ha ott felejtitek a csokrot, szól, ha jöhet a vacsora, taxit hív, kifizeti hajnalban akit kell, megkeres, elrak, felvesz, felhív, visszaad, megkeres és a sort még folytathatnám….

Magyarul és angolul állok a rendelkezésetekre!

ESKÜVŐI TANÁCSADÁS

Mikor van esküvői tanácsadásra szükség?

A lánykérés után általában minden Pár lelkesen beleveti magát az esküvőjük megszervezésébe. Elkezdik nézegetni a helyszíneket, összeszámolják a násznépet, átgondolják, hogy ki és mi is kellhet egy esküvőhöz, tanácsot kérnek olyanoktól akiknek már volt esküvőjük, tanácsot kapnak (sokszor kéretlenül) olyanoktól is akiknek még nem volt és talán még esküvőn sem voltak sosem, belépnek különböző esküvős Facebook csoportokba, elmennek néhány esküvői kiállításra és egyszer csak ott találják magukat tengernyi információ, szolgáltató, ajánlat, ötlet között

És akkor van, hogy elbizonytalanodnak. Nem biztosak benne, hogy kit és mit kéne választaniuk, mi az ami feltétlenül szükséges, és mi az ami abszolút nem. Nem tudják, hogy mire kell figyelni egy szolgáltató ajánlatában, hogyan hasonlítsanak össze teljesen különböző ajánlatokat, hogy az drága vagy olcsó, hogy megbízható-e vagy nem, hogy mennyi időt kell szánni a programpontokra. 

Na ekkor jövök én a képbe! Ha továbbra is szeretnétek Ti szervezni az esküvőt, de tanácsra, segítségre van szükségetek, Nektek ajánlom a esküvői tanácsadás szolgáltatásomat. 

2 óra időtartamban állok rendelkezésetekre személyesen vagy online videochaten. 

Magyarul és angolul tudjátok igénybe venni ezt a szolgáltatást.

esküvő
esküvőszervező
esküvőn koccintás

PÁRJAIM VÉLEMÉNYE RÓLAM

Melyik szolgáltatás kell nekünk???

Ha még mindig bizonytalan, vagy, hogy melyik szolgáltatásom lenne a megfelelő a számotokra, semmi gond, írj nekem vagy hívj fel és segítek!