ESKÜVŐSZERVEZÉS ÁRAK

Minden esküvő más és minden pár is más. Különböző mértékben igénylitek a segítségemet, különböző kaliberű esküvőkről álmodtok. Sok tényezőt kell figyelembe venni az esküvőszervezés árak meghatározásánál. 

Nálam nincsenek csomagárak, mert nem hiszek a sablon árajánlatokban!

esküvő, csokor, menyasszonyi csokor, virágok, jegygyűrű

AMIBEN HISZEK:

esküvőszervező árak

AMIBEN NEM HISZEK:

ESKÜVŐSZERVEZÉS ÁRAK - SZOLGÁLTATÁSAIM

Teljeskörű esküvőszervezés

Esküvőszervezés a nullától a legvégéig aznapi koordinációval.

Esküvői koordináció

Az esküvő lebonyolítása, koordinálása reggeltől az utolsó programpontig.

Esküvői tanácsadás

2 órás esküvői tanácsadás online vagy személyesen.

Esküvői villámkonzultáció

45 perces online villámkonzultáció egy problémára fókuszálva.

ESKÜVŐSZERVEZÉS ÁRAK - TELJESKÖRŰ ESKÜVŐSZERVEZÉS

Amennyiben  teljeskörű esküvőszervezésre szeretnétek felkérni, ahhoz, hogy ajánlatot tudjak nektek adni elengedhetetlen, hogy először összehozzunk egy kötelezettségmentes találkozót. Ez történhet személyesen, vagy online videochaten is (Skype, Viber, Whatsapp, Messenger).

MIÉRT NEM ÍROM KI A TELJES ESKÜVŐSZERVEZÉS ÁRÁT?

Azért, mert ahhoz, hogy egy ilyen komplex szolgáltatásnak meg tudjam  pontosan határozni az árát, tudnom kell, hogy ti éppen hol tartotok a szervezésben.

Tudnom kell, hogy milyen esküvőt képzeltetek el magatoknak és mennyi segítségre lenne szükségetek.

Sőt, az is előfordulhat, hogy nektek nem is teljeskörű esküvőszervezésre lenne szükségetek, mert már nagyjából mindent elintéztetek, csak épp nem áll össze a kerek egész és ilyenkor tudok alternatívát ajánlani. 

MIRŐL FOGUNK BESZÉLNI EZEN AZ ELSŐ TALÁLKOZÓN?

1)  Kicsit megismerjük egymást

2)  Elmesélitek az esküvővel kapcsolatos elképzeléseiteket (helyileg hol szeretnétek, hány fővel számoltok, milyen stílus tetszik, a vendégek honnan érkeznek majd stb.)

3)  Én elmesélem Nektek, hogy hogyan dolgozom, mik a lehetőségeitek és miben tudnék nektek segíteni, ha teljeskörű esküvőszervezésre kértek fel

4)  Megbeszéljük, hogy mi a módja nálam a közös munka elkezdésének (szerződéskötés, előleg stb)

5)  Kérdezhettek bármilyen esküvős vagy esküvőszervezési témával kapcsolatban

esküvőszervező árak

Az első beszélgetés ingyenes, teljesen kötelezettségmentes, csak arra szolgál, hogy megismerkedjünk egymással, és megtudjam, hogy milyen esküvőt szeretnétek, miben kérnétek az én segítségemet. A beszélgetésünk után egy pontos ajánlatot tudok már küldeni nektek kifejezetten a Ti elképzeléseitekre és igényeitekre szabva. 

Amennyiben Ti már elkezdtétek a szervezést, de pl. csak a helyszín kiválasztásáig jutottatok, vagy éppen már csak 1-2 szolgáltató hiányzik, de menet közben átadnátok nekem a stefétát, akkor is keressetek bátran, be tudok csatlakozni menet közben is a folyamatokba!

ESKÜVŐSZERVEZÉS ÁRAK - ESKÜVŐI TANÁCSADÁS

Amennyiben magatoknak szervezitek az esküvőt és csak bizonyos kérdésekben szeretnétek segítséget kérni, akkor egy esküvői tanácsadás nagyon hasznos lehet a számotokra.

Egy normál esküvői tanácsadás nálam 2 órás, történhet személyesen vagy online videochaten (Skype, Viber, Whatsapp, Messenger) és bármilyen esküvős témakörben kérhetitek a segítségemet. Előtte majd kérni fogom, hogy küldjétek el a témát, amivel kapcsolatban segítségre szorultok. Ha úgy ítélem meg, hogy nem fogok tudni válaszolni a kérdéseitekre, akkor ajánlok magam helyett másik szakembert (pl. ügyvéd).

AZ ESKÜVŐI TANÁCSADÁS DÍJA:

25.000,- Ft / alkalom (kb 2 óra)

MINDEN TOVÁBBI ÓRA: 

10.000,- Ft 

ESKÜVŐSZERVEZÉS ÁRAK - ESKÜVŐI KOORDINÁCIÓ

Ha mindent megszerveztetek, de mégis úgy érzitek, hogy az esküvő napján kellene valaki, aki kézben tartja a dolgokat, akkor érdemes az esküvői koordináció szolgáltatásomat választani.

Az esküvői koordináció tartalmaz egy alkalom esküvői tanácsadást is az esküvő időpontja előtt kb. 2 héttel, hogy közösen meg tudjuk írni a részletes forgatókönyvet és a véghajrában átvegyem tőletek a még hátralévő feladatokat.

esküvőszervezés árak

Az esküvői koordináció opcionálisan kiegészíthető tetszőleges számú tanácsadással az esküvőszervezési időszak alatt.

Esküvői koordináció esetén is mindenképpen javaslom az első, kötetlen találkozót, hogy megismerhessük egymást, és elmesélhessétek nekem az esküvő részleteit. Ez alapján fogom csak tudni pontosan meghatározni az esküvői koordinációs díjamat, mert nagyban függ pl. az esküvő létszámától, az esküvő helyszínétől (ha pl. nagyon messze van a lakóhelyemtől és ottalvást igényel) és az esküvő bonyolultságától is. 

AZ ESKÜVŐI KOORDINÁCIÓ DÍJA:

250.000,- Ft -tól / alkalom (max. 14 óra + 1 alkalom tanácsadás)

MINDEN TOVÁBBI ÓRA:

10.000,- Ft 

ESKÜVŐSZERVEZÉS ÁRAK - ESKÜVŐI VILLÁMKONZULTÁCIÓ

esküvőszervezés árak

Ez egy rövid, 45 perces konzultáció, amely akkor lehet a számotokra a legjobb választás, ha egy bizonyos témában kell gyors esküvőszervezői tanács. Az esküvői helyszínes múltamnak köszönhetően különösen hatékonyan tudok segíteni esküvői helyszínekkel, helyszínek árazásával, kiválasztásával, cateringgel, rejtett költségekkel kapcsolatos kérdésekben.

A konzultáció online zajlik videochaten (Skype, Viber, Whatsapp, Messenger) és bármilyen esküvős témakörben kérhetitek a segítségemet. Előtte majd kérni fogom, hogy küldjétek el a témát, amivel kapcsolatban segítségre szorultok. Ha úgy ítélem meg, hogy nem fogok tudni válaszolni a kérdéseitekre, akkor ajánlok magam helyett másik szakembert (pl. ügyvéd).

AZ ESKÜVŐI VILLÁMKONZULTÁCIÓ DÍJA: 

9.900,- Ft / alkalom (45 perc)

ESKÜVŐSZERVEZÉS ÁRAK - EGYÉB DÍJAK

KISZÁLLÁSI DÍJ:

90 Ft / km – Hévízgyörk (Pest megye) kiindulóponttól

SZÁLLÁS:

A lakóhelyemtől 150 km-nél messzebbi helyszín esetén kérlek, biztosítsatok nekem szálláslehetőséget az esküvő éjszakájára.