Összhangzattan

Balázs-Szűcs Zsuzsanna

Balázs-Szűcs Zsuzsanna

Mi is az az összhangzattan? 

Nem is kezdhetném el mással a bejegyzéseim (remélhetően hamarosan tömött:) sorát, mint a számomra legfontosabbal, az esküvők (szerintem) legfontosabb kellékével, az ÖSSZHANGGAL!

Sokan lehet, nem is gondolnátok, hogy kis ötletekkel, kiegészítőkkel mennyit lehet változtatni egy esküvő összképén. Nem kell hozzá több pénz, mintha nem figyelnél oda arra például, hogy a szalvétán lévő szalag színe harmonizáljon az ültetőkártyákkal és mondjuk az asztaldísz virágaival. Vagy például, ha találsz egy számotokra tökéletes helyszínt, akkor a helyszín jellegéhez, hangulatához illő „témát” válassz. Mert nem biztos, hogy túl szerencsés egy csárda vagy vadászház jellegű helyszínre egy nagyon elegáns, csillogó-villogó dekorációt, 5 fogásos tányérszervizes menüt és szalon zenekart erőltetni. Vagy egy kastélyba country stílusú esküvőt tervezni…

Az én tippem a következő:

Mielőtt elkezdenétek a szervezést, gondoljátok át, Nektek mi a legfontosabb az esküvőtökkel kapcsolatban! Vízparton szeretnétek? Vagy egy pompázatos kastélyban tudnátok elképzelni? A kedvenc színetek a zöld / narancs / lila? Szeretnétek, ha a 20-as, 30-as évek Amerikájának stílusában lennének a vendégek felöltözve / a terem feldíszítve? Vitorláztok, így kézenfekvő a matrózos motívum?

Ha megtaláltátok a fő csapásvonalat, nincs más hátra, kezdjétek el a netet bogarászni, hiszen tele van ötletekkel!!! Vagy mondjátok el a koncepciót kreatív barátoknak, tesóknak akik szintén sok jó tippel segíthetnek Nektek. Ha már egy csokorra való ötlet összegyűlt, álljatok neki keresni egy hozzá illő (és a pénztárcátoknak megfelelő) helyszínt. Előre szólok, nem lesz könnyű:) Ha elakadtok, akár kérhettek segítséget esküvőszervezőtől is, aki célirányosan a Ti elképzeléseitek alapján tud majd helyszínt, szolgáltatókat stb ajánlani.

Ne felejtsétek, a lehetőséget tárháza óriási, a végén, ha kitartóak vagytok, úgyis meglesz az „Igazi”!:)

Visszatérve a matrózos esküvői vonalhoz, íme a Pinterestről némi inspiráció.

http://www.pinterest.com/search/pins/?q=navy%20wedding%20theme&rs=ac&len=12

Egy példa egy általam szervezett esküvőre, ahol igazán megvolt az összhang. 

Hasonló cikkek

esküvőre DJ
Balázs-Szűcs Zsuzsanna

Esküvőre DJ vagy zenekar?

Sokszor az okozza a legnagyobb fejtörést az esküvőszervezés során, hogy az esküvőre Dj – t kérjen-e fel a pár, vagy inkább egy zenekar játssza a