Kékfestő és egy pici piros – esküvő egy csárdában

Balázs-Szűcs Zsuzsanna

Balázs-Szűcs Zsuzsanna

Esküvő egy csárdában…

Ha már kiemeltem az összhang fontosságát az imént, hadd mutassak rá most egy példát is! Esküvő egy csárdában, ahol az alap színek a kékfestő kékje és mintája és hozzá egy pici piros és természetesen fehér. Na meg egy kicsi csipke:)

Kékfestő asztali futók adták meg az alapját a dekorációnak. A piros szín sok apró részletben visszaköszönt: piros kakasos (és tulipános) asztalszámok, piros zsírosbödön (ami nem véletlenül van eldőlve:), piros kockás szalag a fehér szalvétákon, és piros kakasos, szívecskés illetve tulipános nyalóka – köszönő ajándék gyanánt (Lidl-ben sokszor fellelhető a retro hetek keretében 🙂

 Került még az asztalokra sok-sok egyszerű, de annál nagyszerűbb kerti virág,  némi cseresznye kis tortapapír csipkéből készült tölcsérben, a nagymamák régen őrzött csipke és horgolt terítői, illetve piros és kék szívószálak is. A virágok váza helyett csipkével díszített befőttes üvegekbe és kiürült pálinkás üvegekbe kerültek. Második (vagy inkább első) számú köszönőajándéknak szánta a pár a székekre akasztott saját kezűleg készített festett névtáblákat, melyeket a vendégek ezúttal nem hagytak ott az este végén, majdnem mindegyik hazakerült:)))

A virágok is tükrözték az egyszerűséget, a természetességet. A menyasszony kedvence, a törökszegfű sok helyen megjelent (asztalokon, szertartás helyszínén), ezen kívül rezgővel, margarétával, tulipánnal, szegfűvel voltak teli az asztalok. A menyasszonyi csokor, a dobócsokor, kitűzők, kardíszek mind-mind fehérek voltak. A csokor egyszerű, vegyes virágokból állt, a szárán a csipke tette fel az i-re a pontot!:)

A menükártyákat, ültető táblát és a meghívókat a menyasszony tervei alapján a  Wedding Design valósította meg. A két kis madárka a menyasszonyi tortán is visszaköszönt (nászpár helyett:). Nyomtatott ültetőkártyára nem volt szükség a székekre akasztott táblák miatt.

És íme az összhatás. A terem hangulatához, színeihez, stílusához illő, egyszerű, de mutatós lett a végeredmény. Mert ÖSSZHANGBAN volt minden:)

 A gyönyörű virágok és a dekoráció oroszlánrésze Horváth Marcsi keze munkáját dícséri!

Hasonló cikkek

esküvőre DJ
Balázs-Szűcs Zsuzsanna

Esküvőre DJ vagy zenekar?

Sokszor az okozza a legnagyobb fejtörést az esküvőszervezés során, hogy az esküvőre Dj – t kérjen-e fel a pár, vagy inkább egy zenekar játssza a