Indul a 2015-ös esküvői szezon!!!

Balázs-Szűcs Zsuzsanna

Balázs-Szűcs Zsuzsanna

Nem, nem elírás, tudom, hogy szeptember vége van…És ez az esküvő szakmában azt jelenti (legalább is, ami a helyszíneket illeti), hogy indul a következő évi esküvői szezon!

A legkorábban „ébredő” párok, akik biztosra szeretnének menni, mert vagy a helyszínhez vagy egy adott dátumhoz ragaszkodnak, már a nyáron elkezdik az ajánlatok bekérését a helyszínektől (akár a szolgáltatóktól is), és bizony nem várnak sokáig, le is foglalják a nekik tetszőt.

A nyári szabadságok, nyaralások, lánykérések után pedig szeptembertől folyamatossá válnak az érdeklődő e-mailek és telefonok.

Saját tapasztalatom az, hogy idén különösen hamar elindultak a 2015-ös lekérések. Kb. másfélszer több fix foglalásunk van már 2015-re, mint tavaly ilyenkor. Nem igazán tudom, hogy mi ennek az oka, de természetesen örülünk neki!:)

Tehát a lényeg, kedves Menyasszonyok és Vőlegények, ne hallgassatok azokra, akik értetlenkedve kérdezik tőletek, hogy hová siettek a szervezéssel, ráértek bőven, hiszen hol van még 2015…Higgyétek el, épp ahogy a világ, ez is felgyorsult…januárban már nem valószínű, hogy lesz még szabad dátum a Nektek kedves helyszínen, nem biztos, hogy a szimpatikus fotósnak, zenekarnak stb. szabad lesz még az a bizonyos dátum…

Ha 2015-ben tervezitek az esküvőt, itt az idő, kezdjétek el keresgélni a megfelelő helyszínt! Aztán utána a helyszín közelében lévő, vagy a Nektek kedves templomot, anyakönyvvezetőt keressétek fel, hogy az adott napon a megfelelő időben szabad legyen még.

Hogy mi legyen a következő lépés, mikor kit kell felkeresni, lefoglalni, mikor mit kell elintézni, mikor minek van itt az ideje, a következő bejegyzésemben megosztom Veletek!

Hasonló cikkek

esküvőre DJ
Balázs-Szűcs Zsuzsanna

Esküvőre DJ vagy zenekar?

Sokszor az okozza a legnagyobb fejtörést az esküvőszervezés során, hogy az esküvőre Dj – t kérjen-e fel a pár, vagy inkább egy zenekar játssza a