Referenciák

Korábbi párjaim véleménye rólam

Teljes szívből ajánlom Zsuzsát, hiszen lelkiismeretesen, precízen, és teljes odaadással segített az esküvőnk megszervezésében, ami nagyon jól sikerült és szép emlékekkel gazdagított bennünket. Zsuzsa nagyszerű munkát végzett, ami hozzájárult a sikeres Nagy Nap lebonyolításához. Minden a terv szerint zajlott, így sikerült igazán megélni és élvezni a napot.

Zsuzsa made our wedding day go without a hitch. She was always on hand, without being imposing, and helped to make the day enjoyable and relaxing rather than nerve-racking and anxious. Everything happened in order without being regimented and we, the happy couple, as well as all our guests, had a great time with no complaints. Thank you.

Ági & Glenn

 

 

 

Nagyon nagyon szépen köszönünk mindent, tökéletes volt minden!!! Szebb és jobb napot nem is tudtunk volna elképzelni!!!! Nagyon halasak vagyunk mindenért. Köszönjük, hogy ott tudtál velünk maradni olyan sokáig biztos nem lehetett könnyű otthagyni Esztit:((

Küldünk majd képeket!

Meg egyszer nagyon nagyon szepen köszönjük !!!!!

Sok sok puszi:

Mr & Mrs Dixey :))

 

 

 

Kedves Zsuzsi!!!

Nagyon Szépen köszönjük neked azt a rengeteg segítséget ötletet, amit nyújtottál nekünk életünk legszebb napján, köszönjük azt, hogy segítettél minden kis apró dologban, és mindenre figyeltél.
Azt, hogy a barátaink, családtagjaink kéréseit is figyelembe vetted, a mi kéréseinkkel együtt.

Legnagyobb köszönet pedig a lelki segítségért….te akkor is ott vagy és tartottad bennünk a lelket mikor már a kiborulás szélén álltunk 🙂 nem csak egy szervezőt ha nem egy lelki társat, egy jó barátot kaptunk 🙂
További sok sikert kívánunk munkádhoz!

Mennyasszonyok pedig figyelem! Igen is szükség van egy jobb kézre, a legalkalmasabb erre pedig Zsuzsi! 🙂

Mindent köszönünk:

Sok puszi Edina és Karesz

 

 

 

Még októberben láttunk neki az esküvő előkészületeinek. Első gondolatunk az volt, hogy nekünk biztosan nem kell majd segítség. Aztán elmentünk egy esküvői börzére a Columbus Hajóra (ahol az esküvőnk is volt), ahol találkoztunk Zsuval. A legjobb döntés volt, hogy felkértük őt az esküvőszervezésre! Nagyon jó volt vele együttműködni, úgy érzem, hogy igazi csapatként tudtunk dolgozni.
A Nagy Napunkat kora reggeltől egészen a hajnali buli végéig ki tudtuk élvezni, nem volt semmilyen malőr, probléma vagy idegeskedés.Hálásak vagyunk, hogy ennyit segítettél nekünk! További sok sikert!

Köszönünk mindent Zsu 

Vera & Lacó
#veralaco 

 

 

 

 

 

 

SZOLGÁLTATÁSAIM