Tanácsadás

Mikor van erre szükség?

A lánykérés után általában minden Pár lelkesen beleveti magát az esküvőjük megszervezésébe. Elkezdik nézegetni a helyszíneket, összeszámolják a násznépet, átgondolják, hogy ki és mi is kellhet egy esküvőhöz, tanácsot kérnek olyanoktól akiknek már volt esküvőjük, tanácsot kapnak (sokszor kéretlenül) olyanoktól is akiknek még nem volt és talán még esküvőn sem voltak sosem, belépnek különböző esküvős Facebook csoportokba, elmennek néhány esküvői kiállításra és egyszer csak ott találják magukat tengernyi információ, szolgáltató, ajánlat, ötlet között…

És akkor van, hogy elbizonytalanodnak. Nem biztosak benne, hogy kit és mit kéne választaniuk, mi az ami feltétlenül szükséges, és mi az ami abszolút nem. Nem tudják, hogy mire kell figyelni egy szolgáltató ajánlatában, hogyan hasonlítsanak össze teljesen különböző ajánlatokat, hogy az drága vagy olcsó, hogy megbízható-e vagy nem, hogy mennyi időt kell szánni erre meg arra,  stb stb stb. 

Na ekkor jövök én a képbe! Ha továbbra is szeretnétek Ti szervezni az esküvőt, de tanácsra, segítségre van szükségetek, Nektek ajánlom a tanácsadói szolgáltatásomat. 

Magyarul és angolul állok a rendelkezésetekre. 

A SZOLGÁLTATÁS DÍJA